Productieproces en bouwfasen van een houten huis - Houten huis

Chaletbouw
FR
NL
EN
Houten huis
België
Houten huis
Need contact op
Houten huis
Ga naar de inhoud

UW PROJECT IS UNIEK EN WEERGALOOS

ChaletbouwDank u zeer voor het bezoeken van onze site en het delen van uw visie op de toekomst met ons. We hopen dat u gaat genieten van deze spannende reis naar de fascinerende wereld van een houten huis van onze architectuur.

De aanbouw van huizen van gelijmde balken is de meest effectieve van de moderne technologieën van houten woningbouw: een huis gebouwd van gelijmde balken heeft niet alleen alle voordelen van een houten huis, maar is ook verstoken van bijna alle tekortkomingen van traditionele houten woningen.

Onze visie bestaat uit een zorgvuldige selectie van materialen, aangepast ontwerp , productie bij onze fabriek, de aanbouw en het bijwerk en, niet in de laatste plaats professionele ondersteuning en beheer van de bouw voor onze klanten, voor- en tijdens het assemblageproces.

De combinatie van de natuurlijke schoonheid van het hout en de verbeelding van de architect creëert mooie, moderne huizen in verschillende bouwstijlen. In huizen van gelijmde balken gaan comfort en veiligheid gepaard met hoge prestaties. Slim ontworpen en gebouwd volgens de regels, zal een  huis van gelijmde balken zorgen voor vele jaren van warmte en behaaglijkheid voor uw familie.

Voor meer informatie kijk hier - De huizen van gelijmde geprofileerde balken

Houten huis
De bouw van huizen van gelijmde balken heeft veel voordelen,
waaronder de volgende:  1. Hout heeft geen contraindicaties, waardoor de houten gebouwen totaal veilig zijn voor het milieu.
  2. De voorzieningen kunnen volgens uw wensen binnen de muur worden aangelegd. Bij de vervaardiging van de huizen worden kanalen en gaten voor elektra, ventilatie, watervoorziening en riolering geprefabriceerd.
  3. Het gebouw behoeft geen enorm duur fundament, aangezien hout minder weegt dan andere bouwmaterialen.
  4. Ongeacht het weer, wordt het niveau van temperatuur en vochtigheid in een houten huis altijd optimaal gehouden. de warmte wordt goed geleid en er hangt een prettige geur.
  5. Een houten huis kan in elke vorm worden gemaakt, waardoor ieder ontwerp gerealiseerd kan worden.

Onze houten huizen kunnen ook worden gekozen als een vakantiehuis of tweede woning. Continue verbetering van onze diensten maakt het mogelijk dat gebouw wordt in eigentijdse stijl, met behoud van de essentie van een houten huis.

Neemt u gerust contact met ons op, wij zullen graag al uw vragen beantwoorden. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons dichtstbijzijnde kantoor.
EOTA CE
Bouwpakketten van houten huizen van ArchiLine zijn gecertificeerd in overeenstemming met de Europese Technische Goedkeuring ETA 14/0367   www.nl.maisons-en-bois.be
Houten huis
Facebook - Houten huis
Twitter - Houten huis
Linkedin - Houten huis
E-mail
Chaletbouw
EOTA
Houten huis
Ecobati
Bergstraat 3
3560 Lummen
België
belmaisonbois@gmail.com
Terug naar de inhoud